De Kamers

“Nieuwspoort”

Ontvangst- en lunchruimte (35 m2) waar u zich aan de stamtafel direct thuis zult voelen en de laatste nieuwtjes uit de krant of van uw collega’s kunt vernemen.
Vanuit deze kamer heeft u schitterend uitzicht op het kerkplein van Buren.
De kamer is ook te gebruiken als break-out ruimte

 

“de 2e Kamer”

In deze kamerl (60 m2) kunt u vergaderen, opleiden, en presenteren. Deze kamer heeft zicht op de binnentuin. De kamer is voorzien van de modernste audio- en visuele apparatuur. Zo zijn er draadloos internet, draadloos presentatiesysteem een HD beamer en scherm en een geluidsinstallatie. U kunt uw laptop of iPad of smartphone moeiteloos aansluiten op de audio-visuele apparatuur voor een presentatie.

 

“de 1e Kamer”

Even ontspannen of een hapje en een drankje aan het eind van de dag?
De “1e Kamer” (30 m2) leent zich uitstekend om gedurende de dag, of als afsluiting, informeel bij te praten. De huiselijke setting met een zitje bij de haard en de openslaande deuren naar de tuin creëren een ontspannen ambiance.

 

“ het Torentje”

Deze fraaie kamer (55 m2) bevindt zich op de 1e verdieping en is beschikbaar voor vergaderingen tot ca. 4 personen. U kunt deze kamer per uur of per dag(deel) huren. Koffie, thee en water zijn bij de prijs inbegrepen (selfervice in de pantry). Deze kamer is zeer geschikt voor coachingsgesprekken en werkgroepbijeenkomsten. Uiteraard kunnen wij een lunch serveren en kunt u van de tuin gebruik maken om even te ontspannen. In de kamer is een flip-over aanwezig en kunt u tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een LCD screen met HDMI aansluiting.